Penya Conill Lingus

Tavernes de la Valldigna

Raons per a anar a Coco-loco.

Ara em toca a mi: MECAGUENLAMARVAIGAMATRAVOSATOTS!!!!

Weno, menys conyes, ara a lo que anem:

1 Lo de sopar al pis de VALC (que ara diuen que és meu… primera notícia que en tinc del tema)
no ho veig clar, perque, primer, a part d sopar, ens tindrem que desplaçar al lloc, dígali discoteca dígali com collons vos ixca, cosa que inclou pillar taxi (5 €com a mínim), més a part l´entrada de la discoteca (no conteu en que Joan mos té que entrar, perque està fins el cul de feina i a lo millor ni ve a casa Ximue, i si el fem en Valc menos), 15 € més al pot. Ara súmali el taxi de tornada, o metro, o Tramvia o un burro en ales, 5€ més. Per als que no sabeu sumar això fa uns 25 machacantes.

2 Al “meu”pis, i crec que parle en nom dels demés, no anem a fotre als veins, vora 20 persones ací clavades, que ens coneguem… i quan l´alcohol comença a fer acte de peresència, ens desmadrem, i aquell que diga que no, està mintiendo como un bellaco!!!

3 No hi ha prou lloc per a dormir tots.

4 Carlitos i jo tenim que rebentar casa Mellimue, botar per damunt dels llits, pixar fora de la taça del WC, esgarrar els coixins dels sofàs, Bena volia penjarse d´una làmpara emulant al tio Charles en la Batcova  i cafrades vàries…

5 Alberto no et faces el loco que tu saps molt bé que fa moooolt que no paguem per a entrar a Coco-loco, perque fentmos un cubata en algún dels PUBS podem arreplegar entrades (ja sé que implica entrar a les 3 i pico i que tu eres dels que els agrada entrar quan més aglomeració hi ha). A més, si mos posem més rastreros encara, ens acostem a “Esquina latina”, on treballa la novia del teu amic Tonet i a base de xupitets anem pillant entrades (no t´ho agarres mal açò eh, però com bé has dit, l´economia no mos dona per a més), i aixina només tenim que pagar el minibús.

6 Per si algú no ha vist l´enquesta, la major part vol anar a Coco-Loco, aixina que com que vivim en una democràcia, que vos donen jajajajaja, ale ja teniu això per ahí.

7 Jo passe de Falkates, Apaches, Comanches, Pies negros, Sioux, Bananes Split… i de Bacarrà ja ni parlem. Perque totes les voltes que he anat a eixos llocs, sempre ha sigut una mer…

Per a aquells que hagueu arribat fins el final d´este rotllo del mar muerto, gràcies per aguantar i no haverme crucifixat, però a voltes algú té que fer de roïn.

Ara aclariu per favor quanta gent serem per al minibús, no ho deixeu a última hora.
Sin más preámbulos, me despido.
Atentamente suyo.

FlaNk3r

Anuncis

21 responses to “Raons per a anar a Coco-loco.

 1. Jandro 12 Mai 2008 a les 16:52

  A vore, el sopar està clar que el farem a K Brines. He comentat l’opcio d Valencia xq ja s’estava diguent d’anar a valencia o prop en el minibus. Em pareixia mes llogic sopar alli, digali pis digali on siga, en eixe cas. Xo no era x res mes. Jo preferisc sopar al poble sempre q no ens qdem alli despres (Odia el poble, acaba con el!!). COCOLOCO.

  PD: X cert Alberto, tambe cumplisc anys jo eh? Encara q aixo es secundari.

 2. paCo 12 Mai 2008 a les 17:34

  Bueno xics, jo abans he comentat lo de Valencia perque s’estava parlant i per a evitar fer burrades del tipo sopar en ca Ximue del poble i anar-mo’n a Valencia de festa.

  Si hi ha que banyar-se, mos banyem, jo preferisc sopar al poble i despres anar-mo’n de festa, tot lo més lluny a Coco-Loco, ni un metre més.

  I com be a dit Héctor, la enquesta dona la raó a anar a Coco-Loco (salvo pucherazo) i que conste que jo prefería ixir per el poble, però en democràcia el que més vots té és el que mana, i sino que li ho pregunten a Rajoy.

 3. blasquet 12 Mai 2008 a les 18:06

  be jandro cumpleañero nirem a cocoloco no es parle mes.

 4. Jos3Ph 12 Mai 2008 a les 18:20

  Xiquets!! No es poseu nerviosos q enkara estem a dilluns i nia molt de temps, parex mentira q no mos conegam a estes altures. La solucio no estara fins dissabte a les 10 de la nit i tampoc, pq llavors aparexera algu q diga: pos jo no ixc, a mi no mapeteix nar a gandia, es q dema tinc q estar mal… o alguna escusa dexes q tant molen,jeje.

  Jo personalment m’agradaria nar al grau pero tampoc es algo q no em dexa dormir. Primer deuriem parlar a vore el preu total del minibus (quan dic deuriem, volia dir els q estan pel poble i no tenen res q fer… o poc q fer) i a partir de ahi ja fer. Jo crec q si no omplim el minibus podriem dirliu algun conegut dexos famosos q ni han x la cuadrilla, digali tonteria, cartera, payaset o enemigo kebab… pa vore si mos ix mes barat(exos no pero ripi, mulet, pepelu… o algun destos). I si, x votacio popular tots a COCOLOCO, AMUNT!!!!

  PD1: X lo q respecta a la quiniela estic totalment dacord en Jandro i dexaria de fer quinieles pq estem tirant diners. Encara q esta semana jo segurament podre ferla i com ja saben els de la lliga yahoo, d futbol si q entenc,jeje vag pa suso. X cert sanchet, crec q un dia q nem a jugar a futbet, els cuatre ultims podrien pagarli un esmorzaret als cuatre primers, com a premi de la lligueta, pero ja ho parlarem en el sopar.

  PD2: Pack fes un post anunciant la lliga destiu particular de la penya conilllingus q este disabte ja deu començar. sempre i quan tingues temps i no estigues molt estressat entre clases i tot axo q tu i jo sabem…

  PD3: Estic gratament sorpres en ximet, se suposa q les coses no funcionen axina, sempre sa dit q LES COSES NO ES PLANIFIQUEN!! A una mala com diria uno q jo se, res millor q sopar i dormir.

 5. paCo 12 Mai 2008 a les 20:31

  Quina lliga d’estiu?

 6. Va un barco al muelle y rebota... 12 Mai 2008 a les 22:32

  Menudo pitote que sa montao, nano!

  Bé, finalment, el que ha dit Àlex, esperem la col·laboració de tots perque ens ho passem bé, que segur que sí.

  Demà posaré un post per a que la gent CONFIRME si ve o no, deixant-se de bromes i acudits roïns per un moment.

  Per a Sancho i per a Monle, per fer-ho llarg.
  Van dos amigos en coche por la carretera y se encuentran con un motorista inconsciente tirado en la cuneta. Uno de ellos se pone un poco nervioso…

  – Y no llevamos móvil para avisar a una ambulancia ni nada, ¿qué hacemos?

  El otro le toma el pulso al motorista y comprueba que está vivo, así que le dice a su amigo:

  – “Mira, voy a buscar ayuda y tú te quedas con él. No se te ocurra quitarle el casco, ni girarle la cabeza; mantenlo el posición de cúbito supino, pero si vomita, lo pones de cúbito lateral para que no se asfixie; si no, no lo muevas por si se ha dado dañado la espalda. Si empieza a tener convulsiones, te quitas el cinturón y se lo pones entre los dientes, sujetando la lengua en su sitio para que no se la trague. Eso sí, si ves que deja de respirar, entonces le subes la visera del casco y le haces la reanimación cardiorrespiratoria. Y si se despierta le dices que se esté quieto, que ya llega la ambulancia. Pero si no pasa nada de lo que te he dicho, no le muevas y sobre todo no le quites el casco, ¿eh?
  ánimo, que en seguida vuelvo”.

  Se va y cuando vuelve a la media hora, se encuentra al amigo dándole por culo al motorista.

  – ¿Pero, Paco, qué coño estas haciendo?

  -¡Que me he liado, macho, que me he liado!

 7. flank3r 13 Mai 2008 a les 16:12

  Crec que parle en nom de tots si dic: ké roïn!!!!!!
  Es pitjor que el que va contar Sancho de les muntanyes ;-P

 8. Santi 13 Mai 2008 a les 18:25

  Aceptamos barco!! Ens vegem el dissabte.

 9. rafa 13 Mai 2008 a les 19:34

  Comprar regals XX€….
  Comprar beguda 8€…
  Minibus 15€…
  Entrada a Cocoloco 10€…
  Sopar 10€…
  Rondes de xupitos 6€…
  Dentista pera arreglar Punya de mascaxapes 60€…
  Creilles despres de festa 4€…

  Vore a Alberto fent les pistoletes i tragent biceps: no te preu!!!…

  Jo tinc 2 preguntes pera decidir si vaig o no: en cas d’anar en minibus, l’hora de tornada seria clarament la mateixa pera tots.Ara be, si algu vullgera tornarsen antes o anarsen a sobar, estaria alli el minibus o en el minibus quedem a una hora?? Ho dic perque jo no crec q torne a les 8 del mati. La segona pregunta es, si no anem en minibus tindrem que anar en cotxe, qui serie el benvolgut que agarraria el cotxe??

  Encara que se que no pinte una merda i no aneu a ferme ni puto cas, lo altre que podem fer es anarmon a sopar al Grao i entonces ja estem alli i podem anar en cotxe sense problemes de beure.

  No discutiu per lo de les entrades pero en part te rao Alb., no es lo mateix conseguir entrades pera 4 o 5 que pera 15 , per un altre costat segur que descomptes nen podem traure d’algun lloc o podem agarrar cloroformo i dormir als segurates i entrar gratis, seria una opció a tindre en compter.

  Per cert, NO T’ANFADES ALBERTO!!!que era brometa i en els braços que tens si hem peges malament…

  Sin mas preambulos i demanant-vos disculpes per les meues faltes d’ortografia….

  UN ABRAÇ I FELICITATS A LA PARELLA.

 10. Monle 14 Mai 2008 a les 06:24

  Olvideuse de tonteries y agarrem un minibus, clar està que no torne a le 8 del mati, pero tampoc a les 5, 6.30 ó 7 ideal.

  Q+ anava a dirvos, dissabte de mati haurem danar a comprar regals no? pq a ultim hora y com a ultim recurs mercadona no crec q pugam fer massa.propongo:

  quedar alla ls 10.00 ó 10.30 del mati y anarmon a gandia a esmorzar y comprar regals.

  per últim no teniem prou amb els comentaris ultrallargs de ximue que acabarán amb la memòria del blog, que ara també hem daguantar els dies de inspiració d´hector amb un post que si mhaguera parat a llegirlo sencer en loficina magueren pillat. Pd:molt bo o de les pistoletes.

  au reis nomes us demane que feu us del trellat

 11. juakin 14 Mai 2008 a les 08:11

  Monle, eres més gos…
  Hui trucaré al minibus i preguntaré preu. En som 15 o 16 per a la guagua, i uns 23 per al sopar. ¡Puta!

  Sancho:
  – Mariano, a mi nieto le han puesto gafas.-
  -Joder que nombre más feo!-

 12. paCo 14 Mai 2008 a les 09:07

  Regals també? Estos tios mos xuplen pels peus!

 13. taluis!! 14 Mai 2008 a les 12:37

  Jo m’he perdut ja. Aleshores dissabte pel matí falkata, x la vesprada sopem i x la nit comprem els regals?

  PD: Ximue, digo pictolin:

  Va un tio a un banc en una bolsa baix del braç amb gatets, entra i amb una pistola i diu: dame toda la pasta o aprieto al gatillo!! peim!

 14. blasquet 14 Mai 2008 a les 12:49

  ye ximue de 23 sols.. anem 15 o 16 a cocoloco’ i la resta q ? es q dena casa doremint.. disme q ui son q els fusile… jajaja

 15. paCo 14 Mai 2008 a les 13:34

  Do re mint fa sol….

 16. Benas 14 Mai 2008 a les 14:03

  ajaj (no no, jaja) ara si

 17. juakin 14 Mai 2008 a les 14:03

  ajajajajajjjj (blasco style).

  A eixos que no venen no vas a dir-los res, perque tu no tens res a veure amb ells. Adri, Juanba Bixquert, Juanba Chover, la meua germana, el meu cosí Alejandro, Pepa, Rosa,… ja em diràs tu..dàtil.

  es q dena q ui’ gua i1, Mare de deu!

 18. Jandro 14 Mai 2008 a les 16:44

  Tot x l’aire!!

 19. blasquet 14 Mai 2008 a les 18:28

  jaja q va els donare les gracies sols anirem homens a la disco.. q be!! burrera i desmadrea tope!!

 20. flank3r 14 Mai 2008 a les 20:13

  CLar ke si!!!! Destroyyyyyy!!!!
  Mare meua, anem a rebentar casa Mellimue.

  Ie Charles, no t´oblides dels martells, les picoles, i jo portaré les granades de fragmentació… jajajajja

 21. Santi 15 Mai 2008 a les 15:37

  Uuuuuyyyyy!!! Q por!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: