Penya Conill Lingus

Tavernes de la Valldigna

Açò sí q és democràcia…

Expulsen de les corts a Mònica Oltra (Compromís) per portar una samarreta de “es busca a Camps” (ja q el xicon ni va aparéixer per Les Corts x donar explicacions sobre tota la trama de corrupció). I si es fixeu al principi de l’àudio (q es talla un poc) s’escolta com Rafa Maluenda (PP) és qui li diu a la presidenta de Les Corts el q ha de fer x expulsar-la. Això és democràcia, sí senyor.

Si algú (q dubte) vol llegir la notícia o vore el vídeo…

http://tr.im/kTLU

No sé si es vorà el vídeo bé xq no està al youtube, sinó, ho podeu llegir a http://www.levante-emv.es

PD: Sé q açò no té res a veure amb Transformers, Linkin, o altres coses “baladíes”, xò és q no aguante esta gentola!!!!

7 responses to “Açò sí q és democràcia…

  1. flankerector 9 Mai 2009 a les 10:41

    Vergonyós!! per això passe de tots aquests temes,la majoria de la gent present en política és una màfia, “a robar todo lo que se pueda y no dar palo al agua” eixe és el seu lema.

    Qué asco donen.

  2. Benavent 2.0 9 Mai 2009 a les 11:52

    La politica aporta estes coses. Igual amb els papers canviats havera ocorregut el mateix, xq tots, i dic TOTS, estan ahi per interes propi.

    Bueno i ara us deixe una perleta q he llegit al Superdeporte:

    “…Desde que los del Barça dan tres pases seguidos con cierta intención parece que todo lo que hacen los demás equipos es poco menos que pecado. Ojo que no hablo de Iniesta, Xavi y compañía -porque me merecen mucho respeto y porque cuando juegan, juegan como nadie juega-, me refiero a los demasiados aficionados del Barça que han salido del armario últimamente y que llevaban dos años calladitos…”

    Ahi queda eso

  3. flankerector 9 Mai 2009 a les 12:17

    Jo en soc un d´eixos, sí, soc del Sol i què?

    Quan perd, em sap mal, i quan guanya m´alegre, però mai a la vida seré un d´eixos forofos que no poden estar un dia sencer sense llegir el Marca, Superdeporte, Sport i tota la peixca.O que es traguen tots el dies als capullos dels “Manolos” en Cuatro, encara que la notícia siga que han pujat a Capel o com s´escriga (el piscinitass del Sevilla), a una plataforma perque li dona por les altures…

    He arribat a la conclusió de que com no m´emporte res a la butxaca ni la meua vida millora/empitjora quan guanya/perd el Barça, simplement em considere un “creyente no practicante”.

    (no se si lo de dalt anava per mi o era en general)

    Ale ahí queda això. PEIM!

  4. Benavent 2.0 9 Mai 2009 a les 12:30

    Jeje, era en general xo bueno…

    Hem fa gracia lo de “Desde que los del Barça dan tres pases seguidos…”

    A mi el futbol si q hem dona de menjar, pero sols si el Valencia guanya hui 3-1 o 2-1 (Unibet). Aleshores mal Fosters hem pegare!!

  5. ximo 9 Mai 2009 a les 12:42

    El futbol hauria se ser un entreteniment, no una bojeria desbordada quan guanya o perd algú. Aqui a BCn si guanya el Barça ho rebenten tot. Els 4 imbècils de sempre però ahi estan. El dia del VCF-Inter, on vaig pagar 40 per veure una batalla campal, va ser un punt d’inflexió. Eixe dia vaig sentir por. Estavem esperant l’autobus del Inter i flipa nano. No havia vista mai tant de cerril junt. Tots supernerviosos i violents. ¡Os vamos a matar! Tirant-los coses, si arriben a baixar del bus, els maten. 1000 i pico persones dels nervis per vore un partit de futbol. Se n’ha anat de mare. també està el uelet del puro mes tranquil, pero ja en queden pocs.

  6. Xavi 9 Mai 2009 a les 12:45

    Vaig llegir ahir la notícia al diari “Público” (em compro “Público” els divendres perquè dónen pel·lícules bones per només 1,5 euros. :P) Però la vaig llegir per sobre i no sabia això de que l’havien expulsat. En quina impunitat fan això? En quina llei es basen? Ja està vist que el senyor Camps té impunitat per fer el que li dóni la real gana. Donar la cara quan li surti dels pebrots. I parlar amb la premsa només per temes banals. Au.

  7. Xavi 9 Mai 2009 a les 12:48

    Ximo, així és el futbol actual. La gent embogida completament i “cerril” a tope per si guanya o perd el seu equip. M’agradaria que es tornessin cerrils al veure els casos de corrupció política o les morts que hi ha al món a causa de malalties i guerres. Un servidor no ha anat a veure mai un partit de futbol.

    Això sí, VISCA EL BARÇA per sobre de tot. 🙂

Deixa un comentari