Penya Conill Lingus

Tavernes de la Valldigna

Comence a cremar-me

Sent escriure un post tan seguit del teu, però ja fa temps que vinc llegint coses que no m’estan agradant. Va de mal en pitjor. Mira Sanchet, la notícia esta ja la vaig veure i ¿saps què passa? Que no em va sorprendre gens. En canvi, hi ha altres notícies on estic flipant. El que està encenent-se cada dia més sóc jo. Estic entrant en foros i flipes amb la penya. Al diari Levante EMV hi ha notícies que al llegir als foros, em pose d’una mala ostia que flipes.

1. A Ontinyent, ja NO EXIGIXEN coneixements de valencià per ser funcionari públic. Pot ser et dirigixques a algun nou policia i no tinga ni puta idea del que li dius. Ja no fa falta!

2. Anaven a constriur una macrourbanització en Catarroja “Nou mil·leni”. El poble anava a DOBLAR la seua població en només una actuació. Doncs bé, per a alegria de molts, s’ha parat la construcció perque NO HI HA AIGUA. I lliges al foros i la penya indignada: que si esto es trabajo, que si esto es riqueza…Venga ya! Per això voleu l’aigua dels altres, per fer més macrourbanitzacions! Ni regar ni osties! No tenen prou en que estem en una crisi de la ostia per culpa de la construcció, si no que en volen més. El model econòmic no pot estar basat en construir cases. Les cases són un bé de primera necessitat, no un bé de consum! Fan cases com fan Danones! ¿Que ve gent a treballar? Molt bé, feu-los cases. ¿I de que treballarà eixa gent? fent mes cases! No home no. Que potencien la induStria, sempre la puta construcció. Estem en crisi pels pisos de 50 kilos, o no ho veieu? El pitjor es que fan cases, però escoles a eixa zona ni una. Ni servici de recollida de fem, s’omplin les butjaques i ahi es queden. Fins i tot la Unió Europea va cridar l’atenció al govern espanyol pel que està passant al litoral valencià. No m’ho estic inventant, i no son ni els socialistes, ni rojos, ni osties. És gent de fora, de la UE (amb tant que se’ls ompli la boca parlant d’ells) que ve a dir-te”Eh, que se’n esteu passant un poc eh?.”

El TSJ paraliza «Nou Mil·lenni» por no acreditar agua suficiente. Comentaris. “Los que defienden el ladrillo como CREACION DE PUESTOS DE TRABAJO solo una aclaración: Precisamente el llenar de hormigon y ladrillo: playas, montañas y demas durante mas de 12 años, nos ha llevado a tener mas de 4 millones de parados, empezó con Aznar y su TODO ES EDIFICABLE, siguio con Zapatero: ECONOMIA ESPECULATIVA y asi nos va. Esto no solo acaba de empezar, no tenemos tejido industrial, no tenemos IDi, solo tenemos unos gobernantes, tando da gobierno como oposicion, que no saben como salir de esta. Nos esperan años muy duros”

12000 viviendas nuevas??? quien las ha de comprar??? hay 1000.000 vacias, llenadlas primero.

3. Bueno, suma-li el pitote que ha montat Rus en Xàtiva i els professors “hay que ramtarlos”.Ara estan amenaçant-los de mort amb pintades. Suma-li els insults que li foten a Raimon quan ve a cantar diguent-li “Fuera Catalino” quan és de Xàtiva. Comentaris: “Al unico que me da pena es a mi, que soy de Xativa y siento, eso, verguenza. Quedate donde estas y quieres estar.Tu ni eres valenciano, ni te sientes valenciano.Asi que aqui, por mi parte.SOBRAS catalino.”

4. Suma-li el tema de la Hípica que han montat ara. Tot esports per a tot tipus de gent: Vela, hípica, F1. para todos los publicos! Qui no té nocions de vela o algun cavall per casa. o es permet pagar els 1oo i pico euros que valien la F1, que per cert, no va ser rentable ni per a Valmor (els que posaren la pasta) i ja estan pensant en llevar-la. Comentaris: “¡Eso, más eventos!. Y ayer me enteré en un hospital de investigación concertado, de renombrado prestigio, que la Consellería de Sanidad no les paga porque no tienen dinero. ¡Qué Vergüenza!. Los valencianos no se dan cuenta que llegará un día en que no puedan ir a un hospital, colegio, etc.”

Bé, em deixe al millor, el tito Camps, necessitaria un post només per a ell. Orange market, el bigotes, caso Gürtel…I saps que? Que encara que el pillen, per parida que siga no servirà de res. Jo ja tinc clar que la pròxima vegada ZP ja no contarà amb mi per que estan fent autèntics desastres. ¿S’ha de votar a algu?, pues pot ser no. No és una obligació.  ¿Ho tenen clar els altres?
Camps, Zaplana, Fabra, Rus, el Gonzalez Pons…¿que passa en Valencia tito? ahi només falta la Aguirre, una dona mala, pero mala. I el millor és l’Ansar que es llava les mans: -“Camps no estuvo nunca en la Moncloa”-. Ahi ahi, que no em toque la merda. Fallero ja és fins i tot un insult! ¿perquè? perque tota la junta central fallera son els blaveros que ho fan tot pols.Persones que es passen el dia odiant a la penya. El programa electoral de Coalició valenciana era “Contra la invasión catalana, contra la invasión inmigrante” Ahi ahi, tot en contra, a favor de res. Ens ho han tret tot. No ens queda res. Tot està polititzat i perdut.
¿Perquè una persona valenciana li té tan poc d’amor a una llengua que es diu “Valencià”? No m’entra dins del cap. Valencià que parla valencià.  Té tota la lògica del món. Com diu el Monegal irònicament: “¡que raros son los catalanes, se empeñan en hablar catalán!” I no estem obligant, estem defensan!
Xè, que estic molt desanimat, si l’any que ve estic a VLC, por mis cojones que em faig fallero i de la Via, ostia ja!


Anuncis

24 responses to “Comence a cremar-me

 1. Xavi 9 Mai 2009 a les 13:29

  Ximo, enhorabona per aquest post! Algunes coses ja les sabia perquè ja me les havies comentat, però són per posar-se les mans al cap.

  Punt número 1. Que a Otinyent ja no exigeixin coneixements de valencià en un càrrec públic és el resultat d’una política ANTI LLENGUA CATALANA que el PP porta practicant des de temps immemorials i que al País Valencià poden posar en pràctica, perquè allí governen ells. L’altre dia estava mirant el sensacional (ironia ironia) programa “Más se perdió en Cuba” de la gran cadena facha (sí, FACHA en totes les lletres) “Intereconomía TV”. Estaven fent un debat (cómo no) en contra del català i, de pas, en contra de tot aquell que no pensi com ells. Era un d’aquells típics debats on totes les persones que hi participen estan en constant mal humor i tots tenen la mateixa opinió. El tema era el de sempre, que a Catalunya i a les Illes Balears (les dos comunitats estan governades per socialistes) es fa tot en català i s’ignora el castellà. És fals i lamentable. Un servidor se’n fa un fart d’escoltar gent parlant en castellà pels carrers de Barcelona. Els insults i les barrabassades anaven i venien. I encara és més trist saber que el presentador del programa és diu Xavier Horcajo i és català.

  Punt número 2. El tema de la urbanització i l’aigua em toca molt de prop. Jo sóc de Flix, poble del sud de Catalunya per on passa el riu Ebre. I hem arribat a fer moltes manifestacions per a que no ens prenguéssin l’aigua del riu (és l’únic bé que tenim i no ens sobra), tant per a Múrcia, País Valencià i també Barcelona. Això no es tracta de política ni ideologies. Es tracta de la destrucció absoluta del medi ambient, de deixar-nos sense una aigua que passa per casa nostra i que no ens sobra i de que sigui usada per segons quins governs per enriquir-se construint piscines a Marina d’Or i urbanitzacions per a gent rica.

  En el tema de la construcció, només diré una cosa sense que ningú s’ofengui. Les vegades que he anat en tren des de Barcelona o Tarragona cap a València, es nota molt quan s’entra a la Comunitat Valenciana, perquè TOT comencen a ser cases, pisos i gratacels en construcció a ran de mar. Tot deshabitat, a mig fer. I una contaminació visual del tot impactant. Això és seriós! La frase que ha posat Ximo de “¿Que ve gent a treballar? Molt bé, feu-los cases. ¿I de que treballarà eixa gent? fent mes cases!” resumeix la situació perfectament.

  Del tema Raimón i tot això dels professors, només diré una cosa. Que davant aquest panorama, encara no entenc com la gent em pregunta perquè sóc independentista. Lo dels esports i el tema de la sanitat… más de lo mismo. I la culpa total de tot això és del PP. Sí, del PP. No em val això de que tots els polítics fan igual, que volen enriquir-se i bla, bla bla… No, no és veritat. Els culpables tenen un nom ben clar: PARTIDO POPULAR. Jo afegiria tot el pitote organitzat per la llei de la dependència. Aquestes coses tan lamentables només passen a les comunitats governades pel PP. En especial, Comunitat Valenciana i Comunidad de Madrid. A Catalunya passen altres coses i, de fet, Montilla és prou penós. Però problemes tan alarmants com aquests, mai de la vida.

  Un altre dia parlaré de Camps, que ja m’he cansat d’escriure. Això no ve a cuento, però volia destacar una frase que va dir un dia aquest energúmen anomenat González Pons:

  “El catalanismo, que hace de la Comunidad Valenciana sus objetivos, como un día Alemania lo hizo de Checoslováquia…” Au. Visca els polítics!

 2. Xavi 9 Mai 2009 a les 13:39

  Perdó, la frase exacta de González Pons era així:

  “El catalanismo, que hace de la Comunidad Valenciana y de Baleares sus objetivos, como un día Alemania lo hizo de Checoslováquia, Austria y Polonia”

  Ojo! Que això és molt serio! Pons, per dir això, ja hauria d’estar a la presó i no sortir més. Això no és llibertat d’expressió.

 3. flankerector 9 Mai 2009 a les 14:51

  ummm no es per posar pol.lémica Xavi, però tinc entés que a Catalunya per posar un exemple, n´hi han 10 voltes més camps de golf que a la Comunitat Valenciana… això no és afavorir als el.litistes?? o es que tot Crist juga ara a golf?

  I que no conste que estic atacant a ningún català eh, que no servix de res barallarnos, ni estic defenent als fills de mala mare del PP. Però no crec que tots aquests problemes es sol.lucionaren si el poder polític el tingueren els nacionalistes, ojalà fora aixina!!! em sentiria amb un poc d´esperança envers el món de la política (o del robo con guante blanco).

  Però com que tots son uns LLADRES!! jo passe prou de votar a pitos i flautes, xke em dona vergonya quan pose les noticies i veig les animalades que es comenten tots el dies, i dic TOTS, i de com els “polítics” que haurien de promoure lleis per a evitar-ho ni tan sols es dignen a acudir al congrés dels diputats!!! la meitat de voltes que es fa alguna conexió en directe amb l´hemicicle no hi ha ni 4 gats!! i lo pitjor és que eixos malnaixcuts cobren encara que no vagen!!!! tant nacionalistes com comunistes, nazis encoberts, socialistes i la mare ke els va soltar a en aquest món. ( avore a qui dels que treballeu no vos donen un “avís” en la nòmina si es preneu massa dies “de vacances”…).

  I lamentablement amics meus, no veig que les coses vagen a canviar… sino que aniràna pitjor, si és possible, perque hui no existeixen valors com el compromís, l´honradesa, l´honestitat, el sacrifici… no almenys en el món de la política, (per donarli algún nom).

  Aixina que ens aguantarem, renegarem i despotricarem i no servirà PER A RÉS!!! aneu fent-vos a la idea i quan abans vos convenceu millor i més tranquils viureu. Dediquem-nos a viure la nostra vida, a disfrutar dels bons moments que passem junts i a treballar per a viure, no viure per a treballar perque com diu el tito Charles “la vida son 4 dies i ja anem pel 2ón).

  Ale ja he acabat este rollo del mar muerto.

 4. Monlleó 9 Mai 2009 a les 17:25

  jo estic amb hector amb q per molt que despotriquem no solucionem res

  estic amb ximo i xavi al cent per cent en tot, pero culpe als valencians de la seua incultura general, ja que qualsevol persona amb dos dits de front no votaria al pp, q eixa es laltra menys mal que no està en el govern ara amb la crisi, sino magueren fotut al carrer amb una mà davant i una darrere amb el seu despido lliure, pq això no ho veu la gent????

  recordaré tota la vida les conversacions de 10 persones a lhora de lesmorzar al treball on jo i un altre estavem en contra del pp i ells per digali incultura veien la formula 1 com a q donaven feina a 50.000 persones, si a eixa massa social li sumem els joves sense estudis ni futur i els uelets facils de manipular=PP

  no vaig a enrollarme tant com vosaltres pq no mapetix pero seu oblidat (i ací mix la branca racista) de la penosa política dimmigració de ja fa anys, i ara shan volen arreglarrho enviantlos al seu pais, pero q passa q ací en espanya es molt bonic cobrar sense treballar

 5. Sancho 9 Mai 2009 a les 18:51

  Com sabem si tots són uns lladres, si per exemple, els nacionalistes mai han estat en el poder en el País Valencià? Si no han pogut fer mai res q no fóra pactant amb altres partits? Tampoc serveix de res dir q tota la política és una merda i una mentida i a l’hora de votar (per exemple) kedar-nos en casa. Cadascú tindrà la seua ideologia, xò la indiferència, és un dels atacs més agressius a la cultura. Per tant, siga vot en blanc o el q siga, deuríem d’anar canviant les coses, xq si no podem nosaltres (la societat) a vore qui pot…
  I estic d’acord amb Xavi, encara q siga un “catalufo” jeje

  PD: Vergonya cavallers, vergonya

 6. flankerector 9 Mai 2009 a les 19:34

  jo propose en comptes de vot en blanc… que a saber per a qui va, jo faria “vot nul” que no servix per a ningú. I que planten les orelles tota eixa panda de lladres mentiders.

  Violència!!! sang i destrucció!! (estic algo alteraet, es nota? jejeje)

 7. ximo 10 Mai 2009 a les 02:16

  El trio inependentista, són els concerts del 25 d’abril i en tota la setmana ningú es capaç de comentar res i em truqueu quan ja esteu de festival. Porte 2 anys anant ( a VLC i a Alacant) i m’hagués agradat baixar. Valen la pena. Pues nada xe. Que poca espenta, tu.

 8. flankerector 10 Mai 2009 a les 10:42

  Vaja tio, per lo menos saps qui et va tocar, a mi anit em despertà una cridà “numero desconocido” vora les 4 del matí, conteste i el/la que tocava es queda callat/da… ultimament la penya porta un caxondeo en mi en lo de les cridaes en dissabte a la matinada…
  Si va ser algú de vosatros, podria dir-ho.

 9. FRAN 10 Mai 2009 a les 15:00

  Jo no vaig a entrar en polèmica a més molts ja saben la meva opinió.
  Ximo sent si no ho t’havies enterat dels concerts!! pensava que ho sabies.
  De totes formes no t’has perdut molt, a mes jo si que estic cremat després del succés d’anit, segurament una panda de feixites em trencaren els cristals del cotxe en València prp dels tarongers tot per portar al d’arrere segons la meua hipótesi una pegatina d’un burret! que fem amb aquesta gent… d’extrema DRETA.

  La veritat esquè ja no es pot anar tranquil, pel país o la comunidad! hi ha cada vegada més “energumenos” amb el “encefalograma plano”

  No tinc cap comentari més

 10. ximo 10 Mai 2009 a les 16:21

  Osti Fran, ho sent tio. Puta gentola. Avui precisament al El Pais hi ha un video de com van apunyalar a un tio en el metro de Madrid. Un soldat del exèrcit “Ultra”, premeditat li clava un punyal al cor a un xaval “antisistema” de 16 anys, que obviament va palmar.
  No vos aconselle que mireu el video, és molt desgradable.
  ¿Tens seguro en el cotxe? Quins fills de putes. No sé si ho has denunciat, però hauries de fer-ho. No servirá de res, però almenys la denúncia ja està feta i igual al pròxim any prenen alguna mesura més. Fa dos anys,als concerts del 25 d’abril, baix de casa, en el pis de VLC quan vam arribar, els nazis van apunyalar també a un xaval. No sé si se’n recordeu, no sé qui estava amb mi. Però abans de sortir dels concerts, ja ens van dir: -Aneu amb compte al anar a casa que hi ha nazis.- A l’endemà vaig veure la notícia. Uns 10 min després de que arribarem a casa (el pis de VLC, el carreronet de l’institut on estan els graffitis), ahi el van apunyalar.

  Osti que ràbia m’has donat amb lo dels cristals.

 11. Sancho 10 Mai 2009 a les 16:28

  Kins fills de puta. Eixa gent és escòria. Es mereixen q els penges del collons dalt d’un campanari…sq no els suporte

 12. flankerector 10 Mai 2009 a les 16:29

  Fran tio, quina putada, el món està plé d´animals, cada dia estic més convençut.
  Lo de que havien apunyalat a algú allí prop de casa no ho sabia, o almenys no ho recordava. També he vist la notícia que dies en El Pais, que depriment, es mereixia que el linxaren allí mateix, però també he de dir que si havera sigut al revés, igual l´anitsistema havera reeaccionat de forma pareguda (no justifique res) els extrems ja sabem que no son precisament lo milloret del món. En el terme mig està la virtut.

  Si és el que jo dia, cada dia dona més asco vore les notícies i és més perillós anar pel carrer!! on anirem a parar….?

 13. ruthiger 10 Mai 2009 a les 17:47

  Quins cabrons. T’ho pagarà l’assegurança?

 14. FRAN 10 Mai 2009 a les 19:12

  Si espere que si, demà he de portar-lo al taller i vindra el pèrit.
  La veritat esque hi ha molt de salvatges, respecte a la denuncia m’han dit que no valia la pena… i no trauria res en clar… en aquesta ocació m’ha tocat a mi i sort que no me l´han cremat el cotxe es coneix que quan començaren a intentar trencar-me el tercer cristal del vehicle algú hi hauria prop, i no lácabarien de destroçar.

  El que això demostra es la intolerància i el bandalisme que hi ha, i cada dia més. Sincerament quan el passa una cosa així sense haver fet mal a ningú, el planteges en quin mon vivim, i fins quins extrems pot aplegar una presona. Perquè com molt bé havieu dit en alguna part del post, cada vegada hi han menys valors humans, menys solidaritat, menys respecte als seus… etc

  Cada día pense, que tot açó en conjunt, com per exemple l’odi que hi ha a València en els catalans i “un sin fin” de interminables coses, a part de la CORRUPCIÓ DEL GOVERN VALENCIÀ, no acabarà gens bè. Encara que els pocs valencians que quedem, no se a que esperem, a que ens “crucifiquen”. CAL canviar TOT ESTE MERDER, CAL un canvi de govern a VALÈNCIA, cal un respecte cap a tots nosaltres, que ens tenen com a miserables.

  Senc si algú l’ofés, però açò el que he dit es poc, sols falta voler obrir els ulls i no ser conformista, i despreocupats com son SINCERAMENT LA MAJORIA DELS VALENCIANS, ahí radica la diferència dels catalans als quals tenen tant de odi els del govern Valencià. Cal reflexionar, lódi creat serà per quelcom?

 15. Xavi 10 Mai 2009 a les 19:50

  Ei Fran! Em sap molt de greu això que ha passat. Tota aquesta gent és PÚRRIA i MERDA PURA. El més trist de tot és que aquesta gent continua existint a tot arreu i fent fàstic amb total impunitat. Ningú farà res per evitar-ho. Però s’ha d’ACTUAR POLÍTICAMENT. La resposta està a les urnes i en les accions socials.

  Estic d’acord en TOT el que has dit. Sempre ho he dit, el CONFORMISME és el pitjor que hi pot haver en una societat. Així va tot.

  Ara no entraré en ideologies. Que cadascú porti al cotxe l’enganxina que li surti dels collons, dins la legalitat. Però és molt trist que per portar un ruc t’hagin de fer tot això. És vergonyós. Aquí la gent va en rucs, toros i el que els dóna la gana, i no passa res. Jo encara recordo el dia que la Selecció Espanyola va guanyar no sé quin partit, que em van passar per davant dels nassos, a Barcelona, un seguit de persones d’ultra dreta celebrant la victòria amb banderes falangistes. Terrible.

  Quan jo tingui carnet de conduir (ja he suspès tres vegades) em pensaré seriosament si posar-me una enganxina de THE OFFICE al cotxe. No sigui que vingui un fan de FÍSICA O QUÍMICA i me’l rebenti.

  Per cert, Sancho, bravo per la frase “la indiferència és un dels atacs més agressius a la cultura”. Aquesta és la clau de tot. I així és com la dreta rància (això és una opinió) capta a la gent.

  Jo sempre he votat al mateix partit. Suposo que ja sabeu quin és. Però recordo una vegada que, per votar l’Estatut de Catalunya, vaig votar posant una foto de FRIENDS al sobre, perquè no estava d’acord en cap postura. Crec que s’ha de votar. I si no us agrada cap partit o cap opinió, votar nul.

  Que vagi bé el que queda del dia! No m’agrada el futbol, però el BARÇA guanya. I això està bé. 🙂 Per cert, ja que s’ha parlat de nacionalisme, només volia dir que jo NO SÓC NACIONALISTA i, per tant, no vull que un partit nacionalista goberni. Com va dir un dia Carod en la seva cèlebre aparició a “Tengo una pregunta para usted”, hi ha molts nacionalismes. En especial, el nacionalisme espanyol, del qual ningú en parla. I que és el més perillós de tots. Rajoy no sé si ho sap, però és nacionalista.

  Que consti que tot això que he dit és només una OPINIÓ personal. Com cadascú té la seva opinió respectable. Sense faltes de respecte ni ànims d’ofendre a ningú. De veritat. Espero que el meu to no sembli una imposició, perquè no és la meva intenció. De fet, crec que hi ha coses més importants a la vida que tot això. Per exemple, FOLLAR. Follar és més important que la política, les ideologies i tots aquestes merders. Així que ja ho sabeu, a FOLLAR tothom (si podem) 😛

 16. Xavi 10 Mai 2009 a les 19:58

  Doncs no. Al final el Barça no ha guanyat. HO HAVEU VIST ???? Mae Déu!

 17. Xavi 10 Mai 2009 a les 20:16

  Acabo de veure el vídeo de l’apunyalament a les notícies. Sincerament, m’han agafat ganes de plorar. Puta merda de gent.

  Els antisistema anaven o venien d’una manifestació pacífica. Els altres, no. Els antisistema no van matant a la gent ni fan pena de veure. Crec que hi ha moltes diferències entre uns i altres.

 18. paCo 10 Mai 2009 a les 21:14

  A mi tambe hem van trencar els vidres fa 2 setmanes i no porte ninguna pegatina de burros ni bous…

  Foc al clero!

 19. flankerector 11 Mai 2009 a les 14:08

  I a mi em van deixar un “autògraf” en el capó del Laguna amb nom i cognoms fet amb tota la mala òstia i tampoc porte ningún burro, ni pegatines d´Espanya ni res de res…

 20. FRAN 11 Mai 2009 a les 14:37

  I a mi em va tocar la latoría l’any passat

  “digo yo” per dir una cosa més!

  pd: llastima que sols eren 20 euros

 21. paCo 11 Mai 2009 a les 15:40

  No se si ho heu agafat malament, el que volia dir esque malparits hi han en tots els llocs. Segurament els vidres de Fran van sofrir a causa del burret, però igual era un mort de fam o simplement un imbècil.

  Segurament també hi han casos de gent amb la bandera d’espanya al cotxe a la qual li trenquen els vidres gent que te un burret al cotxe.

 22. flankerector 11 Mai 2009 a les 15:52

  Tios, tindriem que haver vist qui ha sigut per a poder dir que la raó ha estat la pegatina o no, simplement dic que a voltes ens toca a nosaltres i altres no, el món està plé de borregos amb ganes de fer mal i molt de temps lliure per a portar-ho a cap.

  Jo tampoc ho he comentat amb mala intenció.

  Per cert Fran, t´ha arribat un sms de Balearia dient que es canvia l´hora d´eixida del ferry??
  Envia´m un mail amb el codi de la meua reserva i trucaré a vore què passa.
  Au xis!
  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhh!!!

 23. FRANK com diu la gent major 11 Mai 2009 a les 17:56

  SI la veritat hi ha moltes hipótesis, ara estic treballant i he vist el comentari, si que em va aplegar un sms, ja tho envie al correu, i truquem, encra que tu deus tindre el teu codi, perque pagares amb la teua targeta i jo en tinc una altre. Son dos codis, en lemail on et va aplegar la informacio deus tenir el codi

 24. flankerector 11 Mai 2009 a les 20:16

  es que no m´ha arribat ningun mail, eixe es el cas, i lo que vam imprimir ho tens tu. vinga ja ho aclarim estos dies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: