Penya Conill Lingus

Tavernes de la Valldigna

Per a amants del futbòl

Els qui no sapigau el que vol dir PES no cal ni que seguiu llegint, per als demés:

Sabeu que sempre hi ha ahgut una eterna lluïta entre els fans del PES i els fans del FIFA. Últimament el FIFA està guanyant terreny al PES (el indiscutible rey dels darrers anys, males partidotes en casa de Moti…), sobretot en les consoles de l’anomenada tercera generació, i segurament és per coses com aquestes:

TRUCOS

VACILADES

REGATS

CELEBRACIONS

LLANÇAMENTS DE FALTA

Estos videos els he vist a un post de AKIHABARABLUES, pàgina recomanable.

Que disfruteu.

Post posat a petició popular (Josep)

PD: Per als que tingau la Play3, he trobat una pàgina on el venen per 49.90€ + gastos, però si el comprem junts, això que ens ahorrem. Si en som dos o tres conteu en mi. No cal dir que en qualsevol GAME o CorteInglés val 69.90€!!

16 responses to “Per a amants del futbòl

  1. Rafa 28 Octubre 2008 a les 13:21

    Que es pugen fer “gilipollaes” no vol dir que siga millor. L’any passat en el fifa anterior Ronaldinho remataba dins de l’area de chilena….ejem….Tindria que vores la jugabilitat i la realitat. Es el etern debat entre Arcade o Simulador, el mateix que en NBA live i 2k08 o entre el Top Spin i el Virtua Tenis.

  2. akihabarablues 28 Octubre 2008 a les 14:27

    Gràcies per el link!

    Per el Rafa: FIFA 09 no és millor perque es puguin fer els trucs, és més, jo no els faig, sino perque básicamente el PES de PS3 / 360 no és el mateix que el de PS2, és bastant pitjor. I en canvi el FIFA s’ ha reinventat. I és bonissim.

  3. Rafa 28 Octubre 2008 a les 15:39

    Machote, primera qui eeres??Segona jo en ningun moment he dit que siga pijor que el pro xq, no he jugat a ningun dels dos. Tercera del pro de la ps2 al de la ps3 nia un rato i, per ultim, explicam quina es la diferencia entre el fifa 2008 de la ps2 i el de la ps3 xq he jutgat als dos i no la vec.Ah!!i un altra cosa en jugabilitat entre pes08 i fifa08 no es pot ni compararm i no parle de “trucs”(cosa q em fa molta gracia xq no se si es podra fer la elastica en angulo pero si es pot…VAMOS!!!) sino de animalaes que existeixen en el fifa08.Si ho han millorat ole per ells pero jo no ho se i evidentment per estos 4 videos no vaig a pillarmelo de moment,els alquilare i vore quin magrada mes. Ale

    PD: eres del espanyol??segur que ho dius xq en el pro el espanyol es una merda i en el fifa es un pepino!!jajaja

  4. paCo 28 Octubre 2008 a les 16:01

    Ie Rafa, relajat home! Este bon xic segurament serà un dels redactors de akihabarablues, i segurament sap de que parla, perquè ahurà provat ambdós.

    El xicon no ha dit res del altre mon, sols diu que el PES canvia molt de la ps3 a la ps2 i es de veres, en la ps2 està molt millor adaptat, en la ps3 (i en la xb360 també), per a ser la consola que és, hauríen de haver fet més, no ens val una mera converssió. Jo vaig provar la demo del fifa08 i era una caca, però tinc instalada la del fifa09 i està molt be, no té res a vore. També tinc instalat el PES2009 al PC i enguany han patinat molt amb lo de les lliçencies, i menos mal que en el PC té solució (parches). Supose que al final trauràn algo, option files o algo per a les consoles xb360 i ps3, però hem de reconeixer que es una gran patinasso, pero no parlar del modo online, que en el PES2008 era un poc frustrant.

    Al final la conclussió es que el PES se n’ix, però quant ha millorat desde fa 3 o 4 anys? És el mateix gos, però amb distint collar. Jo vaig arribar al punt de ser antiFIFA, però la veritat es que ara mateix m’ho plantege, perque la millora en el FIFA cada any és molt gran i enguany tinc que reconeixer que està molt guapo, i per que no? quan arribes a dominar tots els truquets dels videos, el cachondeo en els colegues pot ser monumental.

    S’imagineu a Josep i a Alex jugant junts i sabent fer tot això?

    Au, i no es piqueu molt.

  5. Ole el FIFA 28 Octubre 2008 a les 16:07

    Molt be PAC!

  6. Rafa 28 Octubre 2008 a les 16:40

    Jo estic plenament relaxat, es mes no he dit res mal soles he dit que vullc probar els dos pero be, pregenuseu com vullgau.

  7. paCo 28 Octubre 2008 a les 17:03

    😉

    i si no…

    5+7

  8. Rafa 28 Octubre 2008 a les 17:05

    bravo…

    angulo fa la elastica?

  9. paCo 28 Octubre 2008 a les 18:47

    No ho se, perque en la demo no està el Valencia, però dona-li una oportunitat, si no és en el FIFA, no farà la elàstica en la vida sense rebentar-se els lligaments, pobret.

  10. Jandro 28 Octubre 2008 a les 19:55

    Ye maxotes!!!

    X els videos q he vist els del FIFA estan més flipats q una mona! Crec q han ajuntat totes les “gelipollaes” del fifa street al joc normal. I em pareix un pok exagerat totes les filigranes q es poden fer. Pareixen molt irreals més q res xq en la realitat ningú es posa a fer toquets al mig del camp ni a vacilar a uns i a altres. I els regats, q vols q el diga, pocs jugadors al món fan algunes d les coses q ixen als videos.

    Aixina q x molt q Ronaldinho als entrenaments se’n ixca del pot fent totes les mariconaes del mon (en rondets clar, no en partidets) no pots aplicar-les a partits reals. De totes formes xa fer la mà en els amics pues la veritat és q te q molar un huevo.

    En quant a les comparacions amb el PES no les puc fer xq no he jugat ni a un ni a l’altre (encara q el meu germa el va comprar l’altre dia, xo tink tantes coses q fer q no he pogut jugar) D totes formes el FIFA ha millorat molt més q el PES a les noves consoles, aixó si q es de veres, xo no se si fins al punt de ser millor q el PES.

    Ah, i el tema dels parches, xa la Play 3 si q hi han, i molt wapos, xq el meu germà ha posat un en el q ixen noms, escuts i equipacions dels ekips q hi havien sense llicencies. Es més, han inclós 6 o 8 ekips alemans q crec q no hi havien en un principi.

    Total q cadascú q faja el q li done la gana, xo jo crec q encara soc més de PES q de Fifa x moltes mariconaes q es puguen fer

    Au, kuideuse!!

  11. Rafa 28 Octubre 2008 a les 20:14

    menys mal que el tio Alex pensa com jo….Combina el 5 con el 7 vendedor de FIFA,jaja!

  12. Joseph 28 Octubre 2008 a les 20:17

    Jo només e pogut jugar un poc en ca paco al pes xo el fifa no le probat (weno en el media markt uns segons pa ferme tokets davant la gent, jejejej, com mola!!) axina q de moment em kede en el pes. Axo si, com molaria saber fer totes exes mariconaes i humillar a la gent!!! Tu saps lo bonico q deu ser fer un canyo despues de pasartela x darrere?? Bufffff o ferete pataetes quan guanyes 1-0? axo es millor encara q fer el xatorro!

  13. Jandro 28 Octubre 2008 a les 20:32

    jajajaja! 5 con el 7!!! i punto pelota!!

    PD: El xatorro sempre serà mitic. jejejej! Pero si la meua parella vol ferse tokets, avant. Encara q lo maxim seria pasarsela 2 jugadors d cap. Ahi si q triunfavem Joseph!! jajaja!

  14. Flank3r "PS2 Slim a la saca" 28 Octubre 2008 a les 21:01

    Mare meua, si que m´he perdut coses en un dia que fa que no entre!!!

    Només diré que lo de les mariconadetes, ja es podien fer en el FIFA 97 (si no recorde mal), és més inclús recorde que es gastava CTRL o ALT + els números de dalt del teclat en el PC, aixina que per a mi no és ninguna novetat, clar que en aquest n´hi hauràn moltes més… pero també recorde que en el nivell super xungo, podies guanyar a qualsevol equip de pallissa i sense despentinarte massa… i això va seguir aixina fins al FIFA 2004 (lo de les mariconades ho llevaren ja en el FIFA 2000), aixina que un servidor es va passar “al lado oscuro” en provar el PES3.
    No se com estarà de nivell el FIFA´09 perque no he juat i com no estiga per a la play2 ni juaré. Però si n´hi ha tanta xorrada… va a ser que només pensen en l´espectacle i poc en la fidelitat a la realitat del futbol.

    En quant al PES, l´any passat ja ni vaig juar, és més del mateix, el que corregixen un any, ho caguen al següent, però uina cosa si que podrien variar, i és que no siga missió impossible tirar una falta decent, o fer un gol de mig camp en avant, cosa que no sembla tan descabellada quan veus la PREMIER o la BUNDESLIGA.

    De totes formes els videos estan molt wapos, es nota que el que els ha fet té molt de temps lliure jajajaja

    Ale mos vegem

  15. ximo 28 Octubre 2008 a les 21:47

    Jo no pille res del que digueu (¿5+7?) però m’he rist un rato amb lo d’Angulo de Rafa i la xilena dins l’area de Rnaldinho…ejem. Molt bo.

    Angulo Seleção!

  16. paCo 29 Octubre 2008 a les 01:41

    El qui es pense que durant un partit de FIFA es tot una paxanga de toquets i polles està molt equivocat, lo del toquets i humiliacions varies es una cosa que està ahi, no la fan tots els jugadors i a part es superxungo pillar el moment adequat per a “lluirte”.

    El que si he de dir es que el FIFA ha millorat molt, cosa que el PES no. I jo crec que definitivament estan a la altura i oblideuse dels tòpics que fifa es arcade i el pes es simulador, al menys enguany no.

    …me molesta que se metan con Spiderman

Deixa un comentari