Penya Conill Lingus

Tavernes de la Valldigna

De que ens disfressem l’any que ve?

Ja sé que és un poc pronte per a estar pensant en les disfresses de lany que ve de Festes del poble. Però ja no queda tant, total 11 mesos! Mos agafarà el bou com sempre!

Ara be fora conyes, com lo de comprar un disfraç a última hora ja està un poc massa vist, estaria molt be que férem com la cuadrilla de Vicky i Diego i ens preparàrem algo per a festes durant l’estiu.

I com lo de crear etiquetes/categories pareix que és algo que hem descobert ara, doncs vaig a crear una categoría anomenada Disresses i durant estos 8 o 9 mesos que ens queden per a l’estiu si trobem algo per la xarxa que ens agrade anem penjant-ho identificat amb l’etiqueta Disfresses. A la fí, en estiu sols haurem de pegar una miradeta a tots els posts amb l’etiqueta que toca per a vore totes les idees.

Bueno és algo que vos plantege si voleu ho feu i si no, pues res.

Per a predicar amb l’exemple ahi vos penge un disfraç que seria la repera, tenint en compte la flexibilitat que ens dona el mon de Lego, un exemple:

3 responses to “De que ens disfressem l’any que ve?

  1. Flank3r "PS2 Slim a la saca" 22 Octubre 2008 a les 14:57

    Pac!! mira que t´avorrixes eh… i tu que no volies disfressarte mai… 😉

    Bé, fora conyes, la proposta em sembla interessant,ho tindré en compte per a quan “surfege per la xarxa”.

    Per cert, el Resistance està cridantme, a tu no?? A vore quan fem una sessioneta de play3…
    Ah, i una altra cosa, se m´han escaxarrat les dos grabadores de DVD (la del portàtil i la del de casa), si podem quedar el cap de setmana i li fas una miradeta, ja que eres l´informàtic per defecte de la quadrilla, per si tinc que traure els “calés” i comprarme´n una nova… (cosa que espere que no).

  2. monleon84 22 Octubre 2008 a les 20:51

    mola la disfressa de lego i deu de ser facil de fer, crec la veritat que es un tant precipitat ja que encara falta nitvella, falles, pascua…etc etc
    deivid fent master em mola lo de la casa rural, ves espabilante perro!

  3. paCo 22 Octubre 2008 a les 22:25

    Es evident que és precipitat, no volia dir que ho decidirem ara, sino que si alguna vegada trobeu per internet algun disfraç que vos agrade que ho penjeu ací baix la etiqueta de Disfresses per a quan arribe el moment, recopilar les idees i deidir (allà per el mes de juliol o agost)

    He dicho

Deixa un comentari